Många bollar i luften...

En hel del har hänt sedan senaste inlägget här på bloggen: "Jakten på Stjärnsvärdet" - del två i serien om Adam Stormstjärna - blev klar runt jul och jag har dessutom hunnit med ett litet provtryck som jag använde vid korrläsningen. Jag har medvetet försökt att banta ned den här delen en aning och det lyckades jag rätt bra med (om jag får säga det själv).

"Adam Stormstjärna och Jakten på Stjärnsvärdet" är färdigskriven.

Jag började genast på bok 3 i serien och har kommit en bra bit in på den nu, i skrivande stund. Det är många trådar att hålla koll på och det börjar bli lätt att virra bort sig i sin egen mytologi, så därför har jag dessutom börjat skriva ihop en "historiemanual" som jag kan tillgå när jag är osäker på hur saker och ting hänger ihop.

Men Stormstjärnaserien är inte det enda jag har jobbat med under våren och sommaren - jag har dessutom skrivit klart en sci-fi/skräckroman, påbörjat en något udda westernstory samt fortsatt med en skräckroman med jultema och anknytning till Berga och Småland, där jag och min familj äger hus. Det är spännande att hålla många bollar i luften samtidigt och det kräver en hel del planering och disciplin, men det är givande. Jag kommer hålla er uppdaterade om de andra böckerna här på sidan med, även om fokus givetvis kommer ligga på Stormstjärna och hans vänner...

#JaktenpåStjärnsvärdet #Bok2 #Bok3

Heta inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök på tags
No tags yet.
Följ Stormstjärna
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon