Illustrationer

När jag skrev boken beslutade jag ganska tidigt att jag skulle ha med illustrationer som beskrev en del av händelserna. Från en början hade jag tänkt mig tre stycken (asken, svamparna och industriområdet) och jag anlitade Evelina Foxberg (som dessutom har gjort omslags-illustrationerna). Det är underbart att få se de fantastiska bilderna färdiga - baserade på mina grundskisser - och se mina karaktärer komma till liv på ett nytt sätt. Jag var så nöjd med bilderna att jag ansåg att i och med att boken är tämligen mastig, så kanske det vore på sin plats med ytterligare två bilder?

Sagt och gjort. Jag hörde av mig till Evelina och ganska snart hade jag ytterligare två illustrationer som ska förgylla min bok. Resultatet kan ni se här:


Akatora och bergstrollen
En pil i natten


Heta inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök på tags
No tags yet.
Följ Stormstjärna
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon