Tryckning på gång

Ett långt arbete går nu mot sitt slut.

Igår skickades den slutgiltiga revideringen av boken in till förlaget och nu är det snart dags för tryckning. Jag kommer att meddela här på sidan hur Du får tag på den, så håll koll med jämna mellanrum!

Det är med visst vemod jag släpper bok ett, men trots att en bok är färdig så fortgår arbetet för fullt med andra delen i serien. Jag är ett par hundra sidor in i berättelsen och trots att jag vet hur historien är utstakad, så kan jag ändå bli förvånad över vad som händer karaktärerna mellan punkt A och punkt B (och det är väl det som är själva tjusningen med skrivandet? Att karaktärerna blir ännu mer levande - även för mig).

Tills nästa gång: ha det gott!


Heta inlägg
Nya inlägg
Arkiv
Sök på tags
No tags yet.
Följ Stormstjärna
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon